Myllylähteen metsäsauna ja varaustupa tuhoutuivat tulipalossa

Maaliskuussa Myllylähteen metsäsauna ja varaustupa tuhoutuivat tulipalossa. Noin 42 neliömetrin kokoinen saunan ja tuvan kokonaisuus tuhoutui tulipalossa Virttaalla Myllylähteentiellä. Tulipalo huomattiin vasta, kun palo oli käytännössä jo ohi. Rakennuskokonaisuus sijaitsi melko syrjässä Myllylähteen alueella. Kahta erillistä rakennusta yhdisti yhteinen katto, jonka ala oli noin 160 neliötä. Kokonaisuuteen kuului laaja, katettu terassi. (Loimaan Lehti 26.3.2019)

Harjureitti Twitterissä!

Voit seurata Harjureittiä myös Twitterissä. @harjureitti päivittää latumestarin terveisiä latujen kunnosta ja sääolosuhteista reitistöllä.

Tiedote latukahviloista!

La-su 26-27.1.2019 Virttaan Erä-Veikkojen majalla on yksityistilaisuus, joten kahviota ei ole avoinna tulevana viikonloppuna. Vampulan Ulkoilumajan kahvio palvelee lauantaina ja sunnuntaina normaalisti klo. 11.00-16.00.

Latutiedote 4.1.2019

Harjureitille kokonaisuudessaan ajettu tänään sekä vapaan että perinteisen ladut. Lisää ajankohtaisia kelitiedotteita näet sää- ja latutiedot sivulta.

Latukamera

Sää- ja latutiedot -sivulle on lisätty linkki, josta pääsee näkemään latukameran kuvahistorian.

Uudet sivut avattu

Uudet harjureitti.fi-sivut on juuri avattu. Sivustosta ja Harjureitistä vastaavat Huittisten, Loimaan, Oripään ja Säkylän kunnat. Tervetuloa reitistölle! Otamme mielellämme palautetta uusista sivuista.

Harjureitin uusi kehittämishanke

Harjureitin uusi kehittämishanke käynnistyi vuonna 2017 neljän kunnan (Huittinen, Loimaa, Oripää, Säkylä) hallinnoimana Leader-hankkeena. Hankkeen tavoitteena oli inventoida Harjureitin nykytila ja tehdä ehdotukset sen kehittämiseksi. Toisena osana hanketta oli harjureitti.fi -internetsivujen uudistaminen.