Harjureitillä nyt myös mahdollisus vuokrata Fatbike – maastopyörä!

Helppoa ja vaivatonta luonnosta nauttimista! Fatbike maastopyörällä nautit ja koet vauhdin hurmaa helposti ja hauskasti. Sähköavusteinen pyörä tekee pyöräilystä helppoa ja hauskaa, vaativassakin maastossa. Vuokraa pyörä Varsinais-Suomen ja Satakunnan rajalle ns. ”Pikku-Lapin maisemiin” Harjureitille. Hinnat alk. 30€/3h per polkupyörä Hintaan sisältyy: valitsemasi pyörä, kypärä, päiväreppu, lukko. Ota yhteyttä bikes@virttaabikes.fi tai 044 040 5140

Ulkoile vastuullisesti – Suomen Ladun vinkit koronapandemian aikaiseen ulkoiluun

Näillä vinkeillä ulkoilu on meille kaikille turvallista: Nyt on aikaa ulkoilulle. Nauti ja virkisty, mutta seuraa aina viranomaisen antamia ohjeita ja määräyksiä. Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi tai olet toipilas, jää kotiin. Vältä sosiaalisia kontakteja. Ulkoile vain yksin tai oman perheesi kanssa.  Suosi tavallisia lähimetsiä ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Pysy poissa suosituimmista kohteista – jätä hienoihin… Lue lisää »

Reitin kunnostustyöt käyntiin.

Maanantaina 4.11.2019 on aloitettu laavujen uusiminen ja kunnostaminen sekä reittipohjien parantaminen. Työt sisältävät näköalalaavun ja sen vieressä sijaitsevan puuliiterin/käymälän uusimisen, sekä Kantolaavun, Juvankoskilaavun, Rajalaavun ja Klemelaavun korjaamisen. Laavujen kunnostamisen ohella reittiä parannetaan korjaamalla sivukaltevuuksia, poistamalla kiviä, tarkistamalla reitin leveyttä sekä hakettamalla reitti-uraa. Kunnostustöiden lisäksi reitillä uusitaan ja lisätään maaston opaskarttoja sekä alueelle opastavia liikennemerkkejä. Toteutettavat… Lue lisää »

Reitin valaistus päälle pe 25.10.2019

Reitin valaistus kytketään päälle alkaen pe 25.10.2019. Valot syttyvät hämärän tultua ja sammuvat klo 22.00. Harjureitti ei ole kokonaisuudessaan valaistu, joten kannattaa käydä varmistamassa valaistut lenkit reittikartasta.

Myllylähteen metsäsauna ja varaustupa tuhoutuivat tulipalossa

Maaliskuussa Myllylähteen metsäsauna ja varaustupa tuhoutuivat tulipalossa. Noin 42 neliömetrin kokoinen saunan ja tuvan kokonaisuus tuhoutui tulipalossa Virttaalla Myllylähteentiellä. Tulipalo huomattiin vasta, kun palo oli käytännössä jo ohi. Rakennuskokonaisuus sijaitsi melko syrjässä Myllylähteen alueella. Kahta erillistä rakennusta yhdisti yhteinen katto, jonka ala oli noin 160 neliötä. Kokonaisuuteen kuului laaja, katettu terassi. (Loimaan Lehti 26.3.2019)

Harjureitti Twitterissä!

Voit seurata Harjureittiä myös Twitterissä. @harjureitti päivittää latumestarin terveisiä latujen kunnosta ja sääolosuhteista reitistöllä.

Tiedote latukahviloista!

La-su 26-27.1.2019 Virttaan Erä-Veikkojen majalla on yksityistilaisuus, joten kahviota ei ole avoinna tulevana viikonloppuna. Vampulan Ulkoilumajan kahvio palvelee lauantaina ja sunnuntaina normaalisti klo. 11.00-16.00.

Latutiedote 4.1.2019

Harjureitille kokonaisuudessaan ajettu tänään sekä vapaan että perinteisen ladut. Lisää ajankohtaisia kelitiedotteita näet sää- ja latutiedot sivulta.