Kahviot avoinna talvilomaviikolla

Virttaan Erä-Veikkojen ja Vampulan ulkoilumajan kahviot ovat avoinna talvilomaviikolla (vko 8), joka päivä klo 11-16. Virttaan Erä-Veikkojen kahviossa maksuna käy vain käteinen. Molempien ulkoilumajojen läheisyydessä on myös pulkkamäet, joissa voi laskea mäkeä hiihdon ohella. Tervetuloa Harjureitille nauttimaan talvisesta luonnosta!

Vampulan ulkoilumajan lisäksi myös Virttaan eräveikkojen maja aukeaa viikonloppuisin.

Vampulan ulkoilumajan kahvion lisäksi reitin toisena taukopaikkana ovensa avaa la 23.1.2021 myös Virttaan Erä-Veikkojen maja. Molemmat taukopaikat ovat hiihtokaudella avoinna la – su klo 11.00-16.00. Tarjolla pientä suolaista ja makeaa kuumia ja kylmiä juomia. Erä-veikkojen majalla maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Tervetuloa nauttimaan Harjureitin upeista maisemista ja monipuolisesta reitistöstä.

Latujen hoito aloitettu!

Runsaan lumisateen johdosta Harjureitin latujen ajaminen on aloitettu. Ladut ajetaan 13.-14.1. koko reitin osuudelta lukuun ottamatta Isosuon pitkospuita. Latujen reaaliaikainen seuranta löytyy reitistön verkkosivuilta: https://harjureitti.paikannuspalvelu.fi/

Vampulan ulkoilumajan kahvio avoinna viikonloppuisin.

Harjureitillä Vampulan ulkoilumajan kahvio avoinna la – su klo 11.00-16.00. Tarjolla pientä suolaista ja makeaa kuumia ja kylmiä juomia.Tule nauttimaan Harjureitin upeista maisemista ja monipuolisesta reitistöstä.

Harjureitillä nyt myös mahdollisus vuokrata Fatbike – maastopyörä!

Helppoa ja vaivatonta luonnosta nauttimista! Fatbike maastopyörällä nautit ja koet vauhdin hurmaa helposti ja hauskasti. Sähköavusteinen pyörä tekee pyöräilystä helppoa ja hauskaa, vaativassakin maastossa. Vuokraa pyörä Varsinais-Suomen ja Satakunnan rajalle ns. ”Pikku-Lapin maisemiin” Harjureitille. Hinnat alk. 35€/3h/per polkupyörä Hintaan sisältyy: valitsemasi pyörä, kypärä, päiväreppu, lukko. Ota yhteyttä bikes@virttaabikes.fi tai 044 040 5140