Harjureitin ladut ajetaan tänään ja ulkoilumajan kahvio avoinna viikonloppuna

Harjureitin ladut ajetaan perjantaina 11.3.22. Osa reitistöstä on jonkin verran jäinen, joten suosittelemme turvallisuussyistä, että reiteillä hiihdetään myötäpäivään, jotta pahimmat laskut vältetään. 

Kiertosuuntana siis Vampulan ulkoilumajalta valaisematonta reittiä Kankaanjärvelle ja siitä valaistua Erä-Veikkojen majalle. Erä-Veikkojen majalta valaisematonta Kankaanjärven risteykseen ja siitä joko valaistua tai valaisematonta reittiä ulkoilumajalle.

Toimintalomalta valaisematonta reittiä ulkoilumajalle ja valaistua takaisin.

Tasaisen maan hiihtäjille suosittelemme moottoriradan läheiselle parkkipaikalle tehtyä n. kilometrin pituista lisälenkkiä ja mökkikylän lenkkiä.

Vampulan ulkoilumajan kahvio on avoinna vielä tänä viikonloppuna (12-13.3.2022) 

klo 11-16.