Huovinretken laturetki hiihdetään sunnuntaina 20.2.2022, mutta mtb-talvisafari peruuntuu.

Erinomaisen lumitilanteen ja lieventyneiden rajoitusten ansiosta laturetki päästään hiihtämään kahden välivuoden jälkeen. Lähtöpaikkoina toimivat Huovinrinteen ampumaradan paviljonki, Vampulan ulkoilumaja ja Virttaan Eräveikkojen maja. Maastoon voi lähteä klo 9-12 ja sieltä on palattava klo 15 mennessä. Reittien pituudet ovat 5-35 km ja kaikilla reiteillä pääsee etenemään sekä perinteisellä- että luistelutyylillä. Osallistumismaksu on 10 euroa sisältäen mehuhuollon, tapaturmavakuutuksen sekä kunniakirjan. Vampulassa ja Virttaalla on myös mahdollisuus peseytyä lenkin jälkeen. Sotilaskotiauto palvelee paviljongilla klo 9-15 ja Vampulassa sekä Virttaalla toimivat puffetit. Riittiössä ei ole sotilaskodin myyntipistettä.