- Ota yhteyttä - Sivustosta - Tulostussivu -
HARJUREITTI

ETUSIVU
GEOLOGIA
LUONTO
POHJAVESI
HIIHTOREITISTÖ
SÄÄ JA LATUTIEDOT
UUSI KANTOLAAVU
RETKEILY, ULKOILU
OPASTETUT RETKET
MAJOITUS, SAVUSAUNA YM.
MYLLYLÄHTEEN LUONTOALUE
PÖNTTÖPUISTO/ LINTUTUPA
AJO-OHJE JA YHTEYSTIEDOT
LUONTOMATKAILUHANKE
LINKIT

 SÄÄ JA LATUTIEDOT

Sää- ja sään ennusteet Harjureitin latualueella

Tiehallinnon kelikamera Kantatiellä 41 Virttaalla.
Klikkaa sieltä kohta kelikamera ja siirry tie no 41:n kameraan


10 minuutin välein päivittyvä latukameran kuva
Menneet 24 h, 30 vrk

Täsmäsää, Virttaa

Latutiedot ja palvelut latuverkoston varressa

Harjureitin varressa Toimintaloman kohdalla 12.12.2017 klo 14.00 näyttää siltä että huomen aamulla Juhani pääsee ajamaan Harjureitille ensilumen hiihtoladut. 

Harjureittiä ylläpitävät Loimaa, Säkylä, Huittinen, Oripää kunnat yhdessä valmistelevat Harjureitin rapistumaan päässeiden rakenteiden kunnostamista EU-rahoitteisella hankkeena. Siinä yhteydessä hiihtoreitistöä parannetaan entisestään tasaamalla latupohjia ja poistetaan hiihtämistä häiritsevät kivet.

Kunnat ovat pyytäneet että antaisin nämä rakentamani ja vuosia ylläpitämäni www.harjureitti.fi sivuston kuntien käyttöön niin että voin jatkossakin pitää uudella sivustolla omaa Esan-blogia. Olen antanut suostumukseni sivuston siirrosta kunnille ja pyrin jatkossakin tuossa Esan-blogissa palvelemaan Teitä kirjoituksiani seuranneita tiedoilla latujen hiihdettävyydestä. Sekä etukäteisinfolla ja tiedolla mitenkä seuraavina päivinä on suunniteltu latuja ajaa.

Jo huomisesta Harjureitin ensilumien hiihtelystä lähtien palvelen hiihtoreissun jälkeisessä sauna- ja pesutilatarpeissa ja mökkivuokrauksissa kun haluatte päästä mökin pihasta suoraan suksilla hiihtoladuille.

Hyvää hiihtotalvea odotellessa

Esa